MASSAGE

ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση του μασάζ χαλάρωσης και αναζωογόνησης, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια δραστήρια ημέρα ή να ολοκληρώσετε την ημέρα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο.


READ MORE

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Με την ολοκλήρωση κάθε αθλητικού μασάζ ο ασκούμενος είναι σε θέση να επανέλθει δραστήρια στην αγαπημένη του δραστηριότητα, απόλυτα ανακουφισμένος και χαλαρωμένος.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

Ο αποδέκτης του μασάζ νιώθει μια ενιαία κίνηση σε ροή, χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθεί τίποτε περισσότερο από την ίδια την αίσθηση ευεξίας που δημιουργείται σταδιακά και ολοκληρώνεται ιδανικά με το πέρας της τελετουργίας μασάζ.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Απόλυτη φροντίδα και ασφάλεια για τη γυναίκα που κυοφορεί. Το μασάζ εγκυμοσύνης επιτρέπεται από τον τρίτο μήνα της κύησης, ενώ μπορεί να γίνεται όσο συχνά επιθυμεί η εγκυμονούσα.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Με την ολοκλήρωση μίας συνεδρίας μασάζ ρεφλεξολογίας, ο αποδέκτης του μασάζ βιώνει μία πρωτόγνωρη αίσθηση ανακούφισης και ευφορίας, μία εσωτερική ζεστασιά και ηρεμία. Δοκιμάστε το. Θα σας ενθουσιάσει χωρίς αμφιβολία.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί, οι απαγωγείς και οι προσαγωγοί, όπου συνήθως συσσωρεύεται το λίπος και χαλάει τη μορφή του σώματος, ακόμη και όταν αυτό έχει φυσιολογικό βάρος, μπορούν με τη συμβολή του τοπικού μασάζ αδυνατίσματος, να επιτύχουν καλύτερη όψη και υφή και να απαλλαγούν από την ενοχλητική, αντιαισθητική κυτταρίτιδα.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΔΥΟ

Ορισμένες απολαύσεις όταν μοιράζονται, διπλασιάζονται. ι θεραπευτές του Massage Joy που αναλαμβάνουν από κοινού το μασάζ για δύο, απολαμβάνουν και οι ίδιοι αυτή την ιδιαιτερότητα, κατανοώντας την αξία του μοιράσματος μίας τόσο προσωπικής στιγμής.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Μία μοναδική εμπειρία ψυχικής και σωματικής ανάτασης και ευεξίας. Μία τελετουργία που ακολουθεί απαρέγκλιτους κανόνες, συγκεκριμένες τεχνικές και προϊόντα, έτσι ώστε να αποδίδει και να ευεργετεί τον πελάτη.


READ MORE

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ο πιο φυσικός τρόπος για ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία & ομορφιά. Ο καθαρισμός του δέρματος και η επιδερμική αναζωογόνηση, το βοηθούν να αναπνεύσει προσφέροντας στο δέρμα μία φυσική τόνωση, από έξω προς τα μέσα, που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω


READ MORE

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Οι θεραπευτές του Massage Joy εφαρμόζουν με ακρίβεια τις κινήσεις που θα ενεργοποιήσουν την κίνηση της λέμφου εσωτερικά, ενώ εξηγούν στους πελάτες τους την αναγκαιότητα να συνεχίζουν να κινητοποιούνται τόσο οι ίδιοι μέσα από τη γυμναστική όσο και με την εφαρμογή πιέσεων (μασάζ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.


READ MORE

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ευεργετικό για τους μύες, τα νεύρα, τη λέμφο, τις αρθρώσεις & τα οστά. Οι θεραπευτές του Massage Joy, γνώστες της ταϊλανδέζικης τεχνικής, υποστηρίζουν με πάθος το συγκεκριμένο είδος βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της ροής της λέμφου, επιτυγχάνοντας ευελιξία των αρθρώσεων και ενδυνάμωση των οστών.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ

Τα μυστικά σημεία της ευεξίας, της χαλάρωσης, της θεραπείας. Η εξισορρόπηση των ορμονών και του νευρικού συστήματος που επιφέρει η κινητοποίηση των marmas, θεραπεύει το σώμα και ενεργοποιεί το πνεύμα, οδηγώντας ακόμη και σε πλήρη αναγέννηση του οργανισμού.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Με τη δύναμη της αφής και της όσφρησης. Με την ολοκλήρωση του μασάζ, ο αποδέκτης του νιώθει απολύτως αναζωογονημένος, με κυρίαρχη την αίσθηση της φροντίδας και της ευεξίας. Ένα μασάζ που χρωστάτε στον εαυτό σας, όποτε το έχετε ανάγκη.


READ MORE

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ (HOTSTONE)

Οι κινήσεις του θεραπευτή του Massage Joy, μεγάλες και κυκλικές, ξεκινούν από τη βάση της σπονδυλικής στήλης και έως το σημείο του μετώπου, περνώντας και από τα 7 σημεία chakras, τα σημεία που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν τα διαφορετικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας ενεργοποιούν: το ψυχολογικό, το παθολογικό, το ενεργητικό και το πνευματικό.


READ MORE

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6978115555

© MassageJoy 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES