ΕΛΕΑΝΑ

Ευέλικτη, οργανωμένη, με προσωπικό κίνητρο και επιθυμία για δουλειά, η Ελεάνα νιώθει περήφανη για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, ανταμείβεται από τις εγκάρδιες ευχαριστίες των πελατών της και επιμορφώνεται συνεχώς για να παρέχει πάντα στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία μασάζ.

Η Ελεάνα φοίτησε στο αγγλικό σχολείο St. Lawrence ακολουθώντας το αγγλικό σύστημα σπουδών. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Northampton και έλαβε το πτυχίο της το 2014. Ωστόσο, η αγάπη της για τον χώρο της αισθητικής την οδήγησε τον Σεπτέμβριο του 2014 στο The Ray Cochrane Beauty School στο Λονδίνο από το οποίο αποφοίτησε πτυχιούχος λαμβάνοντας το CIDESCO International Diploma, το οποίο πιστοποιεί τις γνώσεις της ως εξειδικευμένης αισθητικού και θεραπεύτριας σώματος.

Η διαρκής επιμόρφωση είναι για τη Ελεάνα τρόπος ζωής και το αποδεικνύει. Το 2015 φοιτά στην Academy of Freelance Make – up στο Λονδίνο με αντίστοιχο τίτλο πιστοποίησης σπουδών. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας επιμορφωτικά προγράμματα της Dermalogica για την περιποίηση του δέρματος, ενώ στην Steiner Training Academy στο Λονδίνο αποκτά πιστοποίηση ως αισθητικός και εξειδικευμένη θεραπεύτρια μασάζ της εταιρίας Elemis.

Στο Massage Joy απολαμβάνει να προσφέρει στους πελάτες της τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από τις πολυετείς σπουδές της, ενώ δε σταματά να επιμορφώνεται κατακτώντας ακόμη περισσότερο δεξιότητες σε αυτό που τόσο αγαπά, στην περιποίηση προσώπου και σώματος.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6978115555

© MassageJoy 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES