ΕΛΕΝΑ

Αεικίνητη, ασταμάτητη, ανεξάρτητη. Η Έλενα ολοκληρώνει ό,τι ξεκινά, δε σταματά να αναζητά νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις, παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και αποδεικνύει στην πράξη ότι the sky is the limit. Στην ομάδα του Massage Joy απογειώνει τις αισθήσεις των πελατών της, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα σημεία ώστε να νιώσουν ό,τι έχει ανάγκη το σώμα και η ψυχή τους.

Η Έλενα φοίτησε στο Aegean College και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα φυσικοθεραπείας και έλαβε το πτυχίο της το 2016.Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας επιμορφωτικά προγράμματα.Στο Massage Joy απολαμβάνει να προσφέρει στους πελάτες της τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από τις πολυετείς σπουδές της, ενώ δε σταματά να επιμορφώνεται κατακτώντας ακόμη περισσότερο δεξιότητες σε αυτό που τόσο αγαπά, στην περιποίηση προσώπου και σώματος.

Δεν διαθέτει κρεβάτι ενώ εξειδικεύετε στην σουηδική μάλαξη στο θεραπευτικό,αθλητικό μασαζ,στο ινδικο μασαζ κεφαλής,στη λεμφική μάλαξη και ρεφλεξολογία.

Δοκιμάστε Το «ενορχηστρωμένο» μασάζ τεσσάρων χεριών από την Ελένα και την Έυη το οποίο αποτελεί μία μοναδική εμπειρία ζωής ακόμη και για τους πιο μυημένους στις τεχνικές μασάζ. Οι έμπειροι θεραπευτές της Massage Joy γνωρίζουν πώς να αλληλοσυμπληρώνονται, εντοπίζουν τα σημεία που πρέπει να επικεντρωθούν προκειμένου να ανακουφίσουν ουσιαστικά και λειτουργούν απολύτως συνεργατικά αφήνοντας τον κατάλληλο χώρο κίνησης ο ένας στον άλλον.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6978115555

© MassageJoy 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES