Μοναδική εμπειρία ευεξίας στον τόπο & στον χρόνο που επιθυμείτε

Μοναδική εμπειρία ευεξίας στον τόπο & στον χρόνο που επιθυμείτε

Έμπειροι θεραπευτές στην υπηρεσία της ευεξίας και της χαράς σας

Έμπειροι θεραπευτές στην υπηρεσία της ευεξίας και της χαράς σας

Νιώστε κάθε σημείο του σώματος και απολαύστε τις αισθήσεις

Νιώστε κάθε σημείο του σώματος και απολαύστε τις αισθήσεις

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΕΛΕΝΑ

ΕΛΕΝΑ

Αεικίνητη, ασταμάτητη, ανεξάρτητη. Η Έλενα ολοκληρώνει ό,τι ξεκινά, δε σταματά να αναζητά νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις, παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και αποδεικνύει στην πράξη ότι the sky is the limit. Στην ομάδα του Massage Joy απογειώνει τις αισθήσεις των πελατών της, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα σημεία ώστε να νιώσουν ό,τι έχει ανάγκη το σώμα και η ψυχή τους.

ΡΟΜΙΛΝΤΑ

ΡΟΜΙΛΝΤΑ

Η Ρομίλντα φοίτησε στο τμήμα φυσικοθεραπείας του Δ.ΙΕΚ από όπου αποφοίτησε το 2019.Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και έως σήμερα δε σταματά να συμμετέχει σε σεμινάρια και σε συνέδρια επιμόρφωσης φυσικοθεραπευτών διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του.

ΝΤΕΡΙΑΝΑ

ΝΤΕΡΙΑΝΑ

Η Ντεριάνα σπούδασε αισθητική. Στη διάρκεια των σπουδών της εξειδικεύθηκε σε όλα τα είδη μασάζ, και στη φροντίδα του δέρματος με και χωρίς μηχανήματα ενώ παρακολούθησε επιμορφωτικά σεμινάρια.Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε αμέσως την εφαρμογή στην πράξη εργαζόμενη ως αισθητικός και μασέζ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική έχει σεμιναριακή εκπαίδευση στο επαγγελματικό μασάζ.Ενθουσιώδης με τις τεχνικές του μασάζ αλλά και με ό,τι καταπιάνεται, η Αγγελική εμπνέεται από τις προκλήσεις, εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, νιώθει περήφανη με ό,τι κάνει και συνεργάζεται θαυμάσια με άλλους επαγγελματίες, με αίσθημα ευθύνης.

ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ

ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ

Η Μαριάντζελα φοίτησε στο τμήμα αισθητικής της σχολής Μαρακαϊμπο στη Βενεζουέλα από όπου αποφοίτησε το 2017. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και έως σήμερα δε σταματά να συμμετέχει σε σεμινάρια και σε συνέδρια επιμόρφωσης φυσικοθεραπευτών διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές της.

GONZALES

GONZALES

Από τη φυσικοθεραπεύτρια μεταπηδά στην αισθητική νιώθοντας οικεία σε έναν χώρο που την εκφράζει. Περνά από το μακιγιάζ στο Σιάτσου και τη ρεφλεξολογία νιώθοντας πως ο χώρος του μασάζ έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα τόσο στην ίδια όσο και στους πελάτες της. Σοβαρή σε κάθε της κίνηση, ακριβής και οργανωμένη, προσφέρει τεχνικές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με ηρεμία και αυτοπεποίθηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ενθουσιώδης με τις τεχνικές του μασάζ αλλά και με ό,τι καταπιάνεται, η Αλεξάνδρα εμπνέεται από τις προκλήσεις, εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, νιώθει περήφανη με ό,τι κάνει και συνεργάζεται θαυμάσια με άλλους επαγγελματίες, με αίσθημα ευθύνης. Η συμμετοχή της στην ομάδα του MassageJoy της δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δεξιότητές της και να εφαρμόσει τις γνώσεις της, ανταποκρινόμενη αμέσως στις ανάγκες των πελατών της

ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ & GONZALES

ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ & GONZALES

Δοκιμάστε Το «ενορχηστρωμένο» μασάζ τεσσάρων χεριών από την Μαριάντζελα και την Gonzales το οποίο αποτελεί μία μοναδική εμπειρία ζωής ακόμη και για τους πιο μυημένους στις τεχνικές μασάζ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες μασάζ, με πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία

Το Massage Joy επιδιώκει ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του: Απόλαυση μασάζ. Μία απόλαυση που μπορείτε να χαρείτε όπου και όποτε θέλετε, μόνοι ή μαζί με την ιδανική σας παρέα.

Μία απόλαυση που σας προσφέρει ολιστική φροντίδα με απόλυτη ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα. Το Massage Joy έχει σχεδιάσει μία ποικιλία από θεραπευτικά μασάζ για να ανταποκριθεί σε όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών του, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και σωματικής κατάστασης.

Οι θεραπευτές του Massage Joy έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια τόσο ως προς τις πιστοποιήσεις των γνώσεων μασάζ όσο και ως προς την εμπειρία τους, ενώ η προσωπικότητά τους, θερμή και γεμάτη πραγματικό ενδιαφέρον για την ανακούφιση και τη φροντίδα του πελάτη, εξασφαλίζει massage joy!

Μασάζ κατοίκoν,στο σκάφος, στο γραφείο. Μασάζ για εσάς, τους εργαζομένους σας, τους φίλους σας. Το μασάζ των ονείρων σας στο πιο βολικό σημείο για εσάς. Μία απόλαυση χωρίς περιορισμούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο για τις προσφορές -

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6978115555

© MassageJoy 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES