Μοναδική εμπειρία ευεξίας στον τόπο & στον χρόνο που επιθυμείτε

Μοναδική εμπειρία ευεξίας στον τόπο & στον χρόνο που επιθυμείτε

Έμπειροι θεραπευτές στην υπηρεσία της ευεξίας και της χαράς σας

Έμπειροι θεραπευτές στην υπηρεσία της ευεξίας και της χαράς σας

Νιώστε κάθε σημείο του σώματος και απολαύστε τις αισθήσεις

Νιώστε κάθε σημείο του σώματος και απολαύστε τις αισθήσεις

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΕΛΕΝΑ

ΕΛΕΝΑ

Αεικίνητη, ασταμάτητη, ανεξάρτητη. Η Έλενα ολοκληρώνει ό,τι ξεκινά, δε σταματά να αναζητά νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις, παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και αποδεικνύει στην πράξη ότι the sky is the limit. Στην ομάδα του Massage Joy απογειώνει τις αισθήσεις των πελατών της, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα σημεία ώστε να νιώσουν ό,τι έχει ανάγκη το σώμα και η ψυχή τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ενθουσιώδης με τις τεχνικές του μασάζ αλλά και με ό,τι καταπιάνεται, h alexandra εμπνέεται από τις προκλήσεις, εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, νιώθει περήφανη με ό,τι κάνει και συνεργάζεται θαυμάσια με άλλους επαγγελματίες, με αίσθημα ευθύνης. Η συμμετοχή της στην ομάδα του MassageJoy της δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δεξιότητές της και να εφαρμόσει τις γνώσεις της, ανταποκρινόμενη αμέσως στις ανάγκες των πελατών της

GONZALES

GONZALES

Από τη φυσικοτηεραπεια μεταπηδά στην αισθητική νιώθοντας οικεία σε έναν χώρο που την εκφράζει. Περνά από το μακιγιάζ στο Σιάτσου και τη ρεφλεξολογία νιώθοντας πως ο χώρος του μασάζ έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα τόσο στην ίδια όσο και στους πελάτες της. Σοβαρή σε κάθε της κίνηση, ακριβής και οργανωμένη, προσφέρει τεχνικές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με ηρεμία και αυτοπεποίθηση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Κοινωνική και αισιόδοξη, ιδανική για να συνεργάζεται με άλλους θεραπευτές, απολαμβάνει την επαφή με τους ανθρώπους και αντλεί δύναμη και ενέργεια από την ικανότητά της να βρίσκει αυτό που θέλει ο πελάτης και να του το προσφέρει. Στο Massage Joy έχει βρει αυτό για το οποίο είναι πλασμένη: ανθρώπινη επαφή και προσφορά

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

Η συμμετοχή του στην ομάδα του Massage Joy ταιριάζει με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του και του προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους στον χώρο τους, να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να αφεθούν στα χέρια του που προσφέρουν απόλαυση μέσα από τις τεχνικές μασάζ!

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης επέλεξε πολύ συνειδητά και από τη νεαρή του ηλικία τον χώρο της φυσικοθεραπείας και τον ακολούθησε απαρέγκλιτα με σπουδές, συνεχείς επιμορφώσεις και πρακτική άσκηση. Σήμερα, πιστοποιημένος και εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής

ΑΝΝΥ

ΑΝΝΥ

Από τον χώρο της φυσικοθεραπειας , η Κατερίνα πέρασε στον χώρο της προσφοράς υπηρεσιών μασάς, προς όφελος όλων των ανθρώπων που εμπιστεύονται στα χέρια της την ευεξία και την αναζωογόνηση. Με εξαιρετικές σπουδές και πάθος για ό,τι κάνει, η αννυ αποτελεί δυναμικό μέλος της ομάδας τουMassage Joy!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες μασάζ, με πιστοποιημένη γνώση και εμπειρία

Το Massage Joy επιδιώκει ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του: Απόλαυση μασάζ. Μία απόλαυση που μπορείτε να χαρείτε όπου και όποτε θέλετε, μόνοι ή μαζί με την ιδανική σας παρέα.

Μία απόλαυση που σας προσφέρει ολιστική φροντίδα με απόλυτη ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα. Το Massage Joy έχει σχεδιάσει μία ποικιλία από θεραπευτικά μασάζ για να ανταποκριθεί σε όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών του, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και σωματικής κατάστασης.

Οι θεραπευτές του Massage Joy έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια τόσο ως προς τις πιστοποιήσεις των γνώσεων μασάζ όσο και ως προς την εμπειρία τους, ενώ η προσωπικότητά τους, θερμή και γεμάτη πραγματικό ενδιαφέρον για την ανακούφιση και τη φροντίδα του πελάτη, εξασφαλίζει massage joy!

Μασάζ κατοίκoν,στο σκάφος, στο γραφείο. Μασάζ για εσάς, τους εργαζομένους σας, τους φίλους σας. Το μασάζ των ονείρων σας στο πιο βολικό σημείο για εσάς. Μία απόλαυση χωρίς περιορισμούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο για τις προσφορές -

Επικοινωνήστε μαζί μας: 6978115555

© MassageJoy 2018 - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES